Connect with us

Norge

15 asylsøkere kostet 1,3 millioner etter avgang fra Gardermoen

Publisert

| Dato:

Norske myndigheter leide inn et fly fra Travel Service for å frakte 15 asylsøkere ut av landet. Med politieskorte kom regningen på 1,3 millioner kroner for frakten ut av Norge.

Det er Dagens Næringsliv som i dag skriver at Boeing 737-800 flyet fraktet 15 gambiere og norske politifolk fra Gardermoen til Banjul i Gambia. Flyet skal ha mellomlandet i Madrid.

Travel Service kom billigst ut av en anbudsrunde som ble utlyst av Politiets utlendingsenhet (PU). Flyvningen tok plass i februar i år.

Advertisement

Norge

Widerøe med nye ruter fra Oslo til Rørvik og Namsos

Publisert

| Dato:

Hans O. Nyborg

Widerøe lanserer ruter fra Oslo til både Rørvik og til Namos. I følge Namdalsavisa skal rutene startes opp 4. desember i år.

Næringslivet og private har hatt en stor rolle i å få flyselskapet på banen, og nå kaller politikere det for en historisk dag med direkteruter til disse to destinasjonene.

Det var mandag formiddag at selskapet annonserte de nye rutene som skal flys mandag, onsdag,fredag og lørdag, på formiddagen.

NAMSOS

Ny direkterute Oslo-Namsos/Rørvik mandag, onsdag, fredag og søndag/lørdag. Ny forbedret tidtabell Trondheim – Namsos.

RØRVIK

Ny direkterute Oslo-Namsos/Rørvik mandag, onsdag, fredag og søndag/lørdag. Ny forbedret tidtabell Trondheim – Rørvik. Nytt nattstopp i Rørvik mandag-lørdag.

 

Les mer

Mest lest