300 passasjerer ble to dager forsinket med British Airways

300 passasjerer ble to dager forsinket med British Airways
02.08 13:01 2016

Rundt 300 passasjerer har fått to ufrivillige døgn på flyplassen i Larnaca på Kypros etter at flyet de skulle reise med fikk tekniske problemer søndag.

Rute BA0663 fra British Airways, Boeing 767-300, skulle tatt av fra Kypros søndag kveld ved 19.30 tiden, første i dag tirsdag ved 18.00-tiden får endelig passasjeren reise hjem.

Trøbbel for passasjerene

Trøbbel for passasjerene

Flyet som skulle landet på London Heathrow søndag fikk i følge selskapet tekniske problemer like før avgang. Flyplassen på Kypros har ikke hatt teknisk ekspertise for å hjelpe selskapet med å få orden på flyet igjen, da måtte British Airways skaffe teknikere som kunne reise til Kypros.

Men selskapet har ikke hatt noe ekstra fly å hente de 300 passasjerene tilbake til London med. Stort press på selskapets fly som er i full sommertrafikk og enkelte andre tekniske problemer med fly på andre destinasjoner strandsatte passasjerene på Kypros.

Det var til tider amper stemning blant passasjerene da dårlig mobildekning inne i terminalen på Kypros gjorde sitt til at presset på den eneste telefonkiosken innendørs ble massivt.

I følge den britiske avisen The Sun har passasjerene fått beskjed at flyet vil gå tirsdag kveld men at det kan bli ytterligere forsinkelser. British Airways skriver i en tekstmelding til de reisende onsdag at et nytt fly er på vei ned for å hente dem tilbake til London.

 

 

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.