Et fly fra selskapet Primera Air skulle etter planen ha fløyet fra Stockholm Arlanda søndag morgen ved 07.50-tiden. Det ble det ikke noe av, flyet fikk tekniske problemer og turen til Alicante ble utsatt.

I følge den svenske avisen Expressen har flyselskapet også måtte kansellere flyginger til Barcelona og Malaga de siste 24 timene. Avisen skriver klokken 15.00 i dag at passasjerene fortsatt sitter og venter på Arlanda. I følge nettstedet til Flightradar24.com befinner flyet, YL-PSI fra Primera seg fortsatt på bakken på den svenske flyplassen.

Flere passasjerer har allerede forlatt flyplassen og booket seg over på Ryanairs rute mellom Västerås og Alicante.

Søndag hadde et annet fly fra Primera blitt forsinket fra Arlanda til Faro i Portugal med 21 timer. I Alicante og Barcelona sitter det også nå tilsvarende passasjerer som på Arlanda og venter på å få fly hjem med selskapet.

Det har ikke lykkes Expressen, eller Hangar.no å få en kommentar fra flyselskapet i ettermiddag. Alicante-flyet som skulle gått i går er nå satt opp med ny tid 20.30, mens et fly til Malaga som skulle gått 06.25 er forsinket til 19.05 i kveld. Selskapet har også et fly til Alicante i ettermiddag 17.30 som er forsinket til 21.30.