Connect with us

Sverige

Passasjerer forsinket fra Arlanda med 30 timer – Primera-fly fikk tekniske problemer

Publisert

| Dato:

Et fly fra selskapet Primera Air skulle etter planen ha fløyet fra Stockholm Arlanda søndag morgen ved 07.50-tiden. Det ble det ikke noe av, flyet fikk tekniske problemer og turen til Alicante ble utsatt.

I følge den svenske avisen Expressen har flyselskapet også måtte kansellere flyginger til Barcelona og Malaga de siste 24 timene. Avisen skriver klokken 15.00 i dag at passasjerene fortsatt sitter og venter på Arlanda. I følge nettstedet til Flightradar24.com befinner flyet, YL-PSI fra Primera seg fortsatt på bakken på den svenske flyplassen.

Flere passasjerer har allerede forlatt flyplassen og booket seg over på Ryanairs rute mellom Västerås og Alicante.

Søndag hadde et annet fly fra Primera blitt forsinket fra Arlanda til Faro i Portugal med 21 timer. I Alicante og Barcelona sitter det også nå tilsvarende passasjerer som på Arlanda og venter på å få fly hjem med selskapet.

Det har ikke lykkes Expressen, eller Hangar.no å få en kommentar fra flyselskapet i ettermiddag. Alicante-flyet som skulle gått i går er nå satt opp med ny tid 20.30, mens et fly til Malaga som skulle gått 06.25 er forsinket til 19.05 i kveld. Selskapet har også et fly til Alicante i ettermiddag 17.30 som er forsinket til 21.30.

 

 

Advertisement

Sverige

Nytt gresk flyselskap åpner rute til Stockholm i november

Publisert

| Dato:

Det nye greske flyselskapet Air Mediterranean Airlines lanserte i dag en av sine første internasjonale ruter fra Hellas. Det blir Stockholm Arlanda som selskapet skal fly til.

Ruten starter opp 2. november i år og skal flys med en Boeing 737-400. Det blir fire ukentlige avganger mellom torsdag og søndag.

Passasjerer som reise mellom Athen og Stockholm har økt med 68 prosent de siste fire årene, noe som i følge selskapet gir godt grunnlag for en slik rute. Air Mediterranean Airlines starter opp i morgen fredag og skal fly til London, Jedda, Casablanca, Khartoum, Irak og Stockholm. Alle priser skal ligge på en start på 85 euro inkludert alle avgifter.

Les mer

Mest lest