Connect with us

Norge

Advarer mot falsk SAS-annonse på Facebook

Publisert

| Dato:

En annonse på Facebook som lover gratis SAS-billetter har tatt av de siste dagene. Nå advarer SAS mot at annonsene er falske og er lureri.

– Vi er oppmerksomme på at det er en falsk kampanje på Facebook rundt gratis SAS-billetter. IT Security følger opp denne saken, og vi informerer kunder om at dette ikke er ekte. Det er viktig at man ikke klikker på eventuelle lenker som deles i en slik falsk kampanje, sier presseansvarlig Tonje Sund i SAS til Romerikes Blad. 

Det er nok ikke helt tilfeldig at annonse dukker opp nå i disse dager når SAS har satt i gang en kampanje med en million billetter på billigsalg.

Annonsen dukket også opp i 2016 i forbindelse med at flyselskapet hadde sitt 70-års jubileum, nå er den altså tilbake.

Facebook har hatt store problemer med å skille ut denne typen falske annonser. Det er ikke bare SAS som er misbrukt slik, Norwegian, IKEA og Elkjøp har også blitt brukt i slike falske annonser.

Advertisement

Norge

Roald slutter i SAS – begynner i Altor

Publisert

| Dato:

Eivind Roald og Rickard Gustafsjon i SAS - Foto: SAS

Nok en profilert SAS-topp gir seg i selskapet, Eivind Roald slutter i jobben som kommersiell direktør.  Roald kom til SAS i 2012 som markedsdirektør og har vært en profilert skikkelse i selskapet de siste årene.

Direktør i selskapet, Rickard Gustafson sier i en kommentar til E24 at han beklager at Roald har valgt å gi seg i SAS.

Den kommersielle direktøren skal nå over i det private equity-selskapet Altor hvor han skal jobbe som industrirådgiver. Roald forlater SAS allerede 1. desember melder E24.

 

 

Les mer

Mest lest