Connect with us

Internasjonalt

Air Canada skal fly 737 MAX over Atlanteren fra neste sommer

Publisert

| Dato:

Air Canada kaster seg inn på MAX-utnyttelse av transatlantiske ruter, men i motsetning til Norwegian velger selskapet og også tilby businessklasse.

Fra neste sommer av skal flyselskapet fly mellom kanadiske Toronto og Shannon i Irland, samt Montreal og Dublin. Rutene blir sesongruter og flyene vil få to klasser ombord, business- og økonomiklasse.

Oppstartsdato for rutene er enda ikke helt avklart men trolig blir dette i mai måned 2018.

Air Canada sier til nettstedet Business Traveller at de har undersøkt markedet nøye og ser at de må tilby et lite utvalg av business-seter i sine fly, da det er noe som savnes hos selskap som Norwegian. Det kanadiske selskapet satser på konkurransedyktige priser for sine 737 MAX flyvninger til Irland.

Det er ikke bare Norwegian som vil operere fra Irland, også det irske selskapet Aer Lingus har planer om å sette sine nye A321neo LR inn på transatlantiske ruter mellom Irland og destinasjoner i USA.

Aer Lingus skal lease syv A321neo LR når disse kommer i produksjon hos Airbus.

Advertisement

Internasjonalt

Hundevalp ble dumpet på flyplass – savnet eieren så mye at den døde av sult

Publisert

| Dato:

Illustrasjon

En dyrehistorie har virkelig berørt mange i Colombia etter at det ble kjent gjennom nasjonale medier. For fire uker siden ble en hundevalp dumpet inne i terminalen på flyplassen av et ektepar som skulle ut å reise.

Valpen tiltrakk seg manges oppmerksomhet da den satt og lagde små klynk hele tiden i savn etter eieren sin.

Til tross for at både veterinær og ansatte samt andre passasjerer på flyplassen forsøkte å gi valpen både mat og drikke, skal den i følge avisen Noticas RCN ha blitt så deprimert at den ikke ville ta til seg hverken vått eller tørt.

I følge en lokal veterinær skal valpen til slutt ha død av sult. Den skal ikke ha hatt noen sykdommer eller noe annet som gjorde at den ikke ville ta til seg føde. Hunden skal til slutt ha fått føde intravenøst men da var det for sent og hunden døde kort tid etter.

Nå maner lokale dyrevernforeninger til at folk tenker på hva de skal gjøre med kjæledyr hvis en skal ut på en lengre reise.

Les mer

Mest lest