Den Oslo-baserte flymegleren Airbroker AS styrker staben med en ny medarbeider, etter økt etterspørsel og sterkere satsning i det internasjonale fly-charter-markedet.

Andreas Holm (31) kommer fra stillingen som operations duty officer i Wings24 i London, som leverer tjenester til sivile og militære luftfartskunder på global basis. Wings24 er en del av det verdensomspennende flymeglerselskapet Chapman Freeborn, som Airbroker inngikk et strategisk partnerskap med i november i fjor. Bakgrunnen for samarbeidet var å styrke begge selskapers tjenestetilbud i det internasjonale fly-charter-markedet.

— Med Andreas på laget får vi en ny ressurs, med bred erfaring fra nasjonale og internasjonale luftfartstjenester. I tillegg til å tilføre ytterligere kompetanse til Airbroker, øker vi kapasiteten mot eksisterende og nye kunder, sier John Rask, administrerende direktør i Airbroker.

Andreas Holm arbeidet tidligere i Sundt Air, som opererer fly for de fleste private jet-eierne i Norge. I sine ni år i Sundt Air fungerte Holm blant annet innen arrangering av flygninger og salg, samt administrasjon av forskjellige typer reiser. Han har også flere års erfaring med bakketjenester og har vært ansvarlig for å ivareta alle typer bakketjenester for fly, passasjerer og mannskap, for private flyvninger på Oslo Lufthavn.