Connect with us

Lounger

American: London-lounge i ny utgave

Publisert

| Dato:

American Airlines åpnet i går sin lounge på London Heathrow, i helt nyoppusset utgave. Flyselskapet ønsker nå å appellere i større grad til forretningsreisende til og fra London Heathrow.

Loungen som er lokalisert i Terminal 3 på Heathrow har fått en makeover som gir hele opplevelsen litt som å være på et eksklusivt spa.

SE BILDER FRA LOUNGEN NEDERST I SAKEN!

Med tilgang til 29 private dusjrom med tilhørende toaletter og garderobe er også tjenester som ekspress-stryking av klær, vask av klær og møtefasiliteter oppgradert i stor grad.

American Airlines tilbyr i dag 19 flyvninger til London Heathrow fra flere byer i USA inkludert Los Angeles, New York og Dallas.

Totalt tilbyr selskapet 60.000 seter hver dag mellom Storbritannias hovedstad og USA.

ÅPNINGSTIDER: 05.30 – 21.00 daglig

TJENESTER: WI-FI, PC med Internett, barnerom, konferanserom

TILGANG: Admirals Club, AA Flagship Lounges medlemmer, OneWorld Business Class passasjerer, enkelte tredjeparts-medlemmer.

[wp-review]

CpHoiXMWIAAmZ1u CpHoiLLWIAA08Ke CpHoil7WYAE9DGC CpHoh98WEAAl8a1 CpCl0TqWEAAF81a

 

Advertisement

Lounger

Får skryt av ny ankomst-lounge i Istanbul

Publisert

| Dato:

Passasjerer som ankommer  İstanbul Atatürk International Airport har siden april i år kunnet nyte godt av flyselskapet Turkish Airlines nye ankomstlounge.

Nå viser en ny undersøkelse gjort av European Travel Ass. at passasjerene er godt fornøyde med loungen og fasilitetene i denne.

Hele 79 prosent av de spurte mener ankomstloungen er et godt sted å slappe av etter en lengre reise. Loungen som er bygget i en typisk stil for Tyrkia og arabisk inspirert tilbyr både gratis wi-fi, dusjer, ladestasjoner, strykerom og god mat og drikke.

Loungen er tilgjengelig for reisende med Turkish Airlines som er businessklasse- eller  Miles&Smiles Elite Plus-medlemmer adgang. Åpniingstidene er også utvidet å gjelder fra 05.00 på morgenen til 01.00 etter midnatt.

Loungen ligger sentralt plassert rett etter ankomst og bagasjeutleveringen.

Les mer

Mest lest