Connect with us

Sverige

Arlanda-restaurant sliter med kakerlakker – Kan få høye bøter

Publisert

| Dato:

Restaurant Alfredos på Sky City Arlanda risikerer å få bøter på opp mot 50.000 svenske kroner dersom ikke personalet får bukt med kakerlakkproblemet som har pågått siden 2012.

Siden det svenske mattilsynet oppdaget at restauranten hadde skadedyr i stort antall krypende under benker og i kroker, har problemet kommet tilbake selv om forsøk er gjort for å utrydde kakerlakkene.

Mattilsynet har så langt ikke valgt å stenge restauranten, men truer nå med bøter på opp mot 50.000 kroner. I følge den svenske avisen Aftonbladet har inspektører fra tilsynet kommet over skadedyrene hver gang de har hatt tilsyn i lokalene på Arlanda.

Advertisement

Danmark

Nedgang i antall passasjerer for SAS

Publisert

| Dato:

Foto: Hans O. Nyborg

Flyselskapet SAS leverte i dag trafikktall for oktober som viser en nedgang på 2,6 prosent. Totalt havnet antall reisende på 2,6 millioner passasjerer.

I rapporten SAS har gjort kjent fredag hadde selskapet en billettinntekt på 3,27 milliarder kroner, mot 3,14 milliarder svenske kroner i samme måned i 2016.

Antallet reisende med SAS har falt fra 2,9 til 2,69 prosent, noe som inkluderer chartertrafikken skriver selskapet i rapporten.

 

Les mer

Mest lest