Connect with us

Norge

Avlyser flyshow i Bodø til sommeren

Publisert

| Dato:

Bodø Flyklubb og Bodø hovedflystasjon må avlyse det planlagte flyshowet som skulle gjennomføres til sommeren.

Etter planen skulle det avholdes et flyshow i forbindelse med Bodøs byjubileum og det faktum at 331-skvadronen fyller 75 år i år.

Årsaken til at showet nå blir avlyst er at både kommunen og Avinor ikke ønsket å stå som medarrangører, dermed uteblir en stor del av støtteapparatet som aktørene i flyklubben og ved hovedflystasjonen trengte for å gjennomføre flyshowet.

Avinor har allerede i 2015 varslet at de ikke hadde anledning til å være med å bidra da arbeidet med å overta ansvaret for driften av Bodø lufthavn i august i år tar for mye ressurser.

Det er Avisa Nordland som melder dette i kveld.

 

 

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest