Connect with us

Seattle-bloggen

Blogg: En farge du aldri vil se flyselskapene bruke inne i kabinen

Publisert

| Dato:

Det blir stadig flere flyselskap som får sine Boeing 737-fly levert med Sky-interiøret fra Boeing. Denne nye utformingen på kabinen er noe som kanskje er det største som er skjedd med en flykabin på mer en 40 år.

En av de tekniske forbedringene med kabinsystemet er bruken av farger på lysene som lyser opp taket og vegger i kabinen. Her kan flyselskapene simulere soloppgang, solnedgang og blå himmel eller nattehimmel med stjerner.

Men det er farge som du ikke kommer til å se i bruk hos noen flyselskap.

-Vi har en farge som vi ikke kommer til å se hos noen flyselskap, er vi ganske sikre på, og det er grønn farge, som finnes i systemet. Årsaken er at denne fargen får folk til å føle seg flysyke, og derfor er den ikke noe selskapene vil benytte, forteller Kent D. Craver som er Cabin Experience  & Revenue Analysis Sales & Marketing hos Boeing i Seattle.

De fleste flyselskap oppfordres til å starte flyvninger med lys tilpasset dagtid eller tidsrommet flyet skal gå på. Det eneste Boeing oppfordrer selskapen til er ikke å bruke nattmodus og den grønne fargen.

Så se derfor godt på bildet, ville du fløyet med en slik grønn farge i kabinen?

BL7Y2055greenboeinggreen

Riktig: Slik skal en Sky-interiørkabin se ut med normalt lys

Riktig: Slik skal en Sky-interiørkabin se ut med normalt lys

Advertisement

Seattle-bloggen

VIDEO: Bjørn Kjos om 787-9 – kan fly til Hawaii fra Oslo

Publisert

| Dato:

Bjørn Kjos forteller i denne videoen fra Hangar.no hvorfor selskapet valgte å gå for Boeing 787-9, og hvilke muligheter den nye Dreamlineren åpner opp for selskapet.

 

Les mer

Mest lest