Boeing: Emirates har kapasitet til 150 nye 777

Boeing: Emirates har kapasitet til 150 nye 777
08.03 07:43 2016

Etter at Airbus mer eller mindre har valgt å droppe en ny Airbus A380neo, med begrunnelse i at den største kunden, Emirates ikke har kapasitet til å motta mange nye fly, går nå Boeing ut å sier det motsatte.

Boeing sier at Emirates har kapasiteten ved sin hovedbase i Dubai til å kunne motta 150 nye Boeing 777X. Begrunnelsen til den amerikanske produsentens uttalelser er at 777X ikke blir levert før i 2021, og det er fortsatt mange år før vi er der. Det er Boeings administrerende direktør for internasjonale kunder, Bertrand-Marc Allen som sier dette i et intervju med The National i De Arabiske Emirater.

Allen peker på at i 2021 vil Emirates ha flyttet til den nye flyplassen som er under konstruksjon,  Al Maktoum International, og her vil det bli mer kapasitet enn ved Dubai International.

Boeing peker også på at det er enklere å få en god infrastruktur for bruk av Boeing 777 ved en flyplass enn den massive Airbus A380.

 

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.