Norwegian-annonser i papiraviser her til lands og gjennom sosiale medier hvor teksten er «Brad er singel» – og vi flyr deg direkte til Los Angeles, har gjort seg bemerket verden over.

Flyselskapet har valgt å fokusere på annonsene med at skuespiller Brad Pitt har skilt seg fra Angelina Jolie, og han nå er single. Brad Pitt er bosatt i Los Angeles, og derav har selskapet fristet med priser på rundt 1000-lappen for å kunne reise over og vinne Pitts hjerte.

Annonsene har blitt omtalt av en rekke mediehus verden over etter at disse ble trykket og publisert her hjemme. Senest er avisen Express i Storbritannia som omtaler stuntet.

Til nettstedet Kampanje forteller Norwegian at det var Try Reklamebyrå som fant på stuntet.

– Dette var en idé teamet fikk presentert da nyheten om at det var slutt mellom Brad Pitt og Angelina Jolie ble kjent på tirsdag. Det er en sak mediene har dekket i det vide og det brede, og vi synes det var en god idé å gjøre noe annerledes. Vi kjører en USA-kampanje i disse dager og dette handlet om å finne en god aktualitetsknagg, sier Sandaker-Nielsen til Kampanje.