Connect with us

Internasjonalt

British Airways lanserer Seychellene fra neste sommer

Publisert

| Dato:

– Seychellene er et av de vakreste stedene i verden og vi gleder oss over å legge øygruppen til vårt omfattenende rutenettverk. Ruten fra London betyr at passasjerer når ferieparadiset på ti timer i stedet for 13 timer, som tidligere med en mellomlanding i Midtøsten. Seychellene er blant verdens mest luksuriøse destinasjoner, sier Sean Doyle, direktør for nettverk og allianser i British Airways. 

British Airways lanserer direkteruten fra Terminal 5 på Heathrow i London til Seychellene 24. mars 2018, og blir dermed det eneste flyveselskapet med direkteforbindelse mellom Storbritannia og øyparadiset midt i Det indiske hav. Selskapet har fire daglige flyvninger fra Oslo til Heathrow med gunstig overgang til den nye ruten.

Ruten vil operere med British Airways nyeste flytype Boeing 787-9 Dreamliner med to ukentlige avganger på henholdsvis onsdager og lørdager fra mars til oktober. Seychellene er kjent som en av verdens mest idylliske øygrupper og er et luksusparadis for nygifte på bryllupsreise og familier som ønsker strender i verdensklasse, krystallklart snorkelvann og øyhopping blant fargerike korallrev.

Tidligere i år annonserte også flyselskapet omfattende oppgraderinger. Flere millioner britiske pund vil bli brukt på ulike forbedringer for å gi passasjerer økt komfort og flere valg ombord med forbedret catering og nye seter. På Heathrow i London har British Airways åpnet et eget Club World innsjekkingsområde hvor sikkerhetskontrollen leder direkte inn i flyselskapets lounge, som også skal gjennom omfattende oppgraderinger.

Ruten vil operere som følgende:

 

Flyvning Ukedag Avgang (lokaltid) Ankomst (lokaltid)
LHR to SEZ Onsdag og lørdag 17:50 07:00
SEZ to LHR Torsdag og søndag 09:00 16:20
Advertisement

Internasjonalt

Truer med å selge Antonov 124 på auksjon

Publisert

| Dato:

Foto: Wikipedia

Ukrainske myndigheter behandler nå et krav fra selskapet Antonov Design Bureau om å selge en Antonov 124 som tilhører Libyan Air Cargo. Flyet har siden 2010 stått parkert på en flystripe ved Kiev og har fått omfattende service og vedlikehold.

Krigen i Libya har satt en stopper for at selskapet som opererer flyet har hentet dette tilbake. Selskapet skal i tillegg også ha ett slikt fly stående parkert i Tyskland.

Flyprodusenten Antonov har ikke fått oppgjør for vedlikehold og lagring av flyet til tross for gjentatte oppfordringer til operatøren.

Nå har selskapet fått med seg statlige krefter i Ukraina som truer med å auksjonere bort flyet, og selge dette for å dekke utgiftene til Antonov, dersom gjelden ikke blir betalt omgående.

Dette melder i dag  Inshe.TV. 

 

Les mer

Mest lest