Connect with us

Reiselivsnyheter

Clarion kupper Travellers Choice-listen

Publisert

| Dato:

På Tripadvisor sin liste «Travellers Choice», som rangerer de tjuefem beste hotellene i Norge, kaprer Clarion Hotel hele åtte av plassene. Noen av hotellene som omtales er Clarion Collection Hotel With i Tromsø, Clarion Collection Hotel Bryggen i Ålesund, Clarion Hotel The Edge i Tromsø, Clarion Collection Hotel Folketeateret i Oslo og Clarion Collection Hotel Havnekontoret i Bergen.

Tripadvisor sin liste «Travellers Choice» er basert på et stort antall evalueringer og meninger fra de reisende når det gjelder service og kvalitet. Travellers Choice betyr at hotellet er topp 1 % av alle hoteller på Tripadvisor. Totalt tar Clarion Hotels imot 35 utmerkelser fra Travellers Choice, 15 innen kategorien «Top-hotel-awards», 15 innen «Best service-awards» og 5 innen «Best bargain-awards».

– Vi kunne ikke fått en bedre start på 2016. Her er beviset på at våre gjester setter pris på det vi gjør. Vårt personlige møte i kombinasjon med en profesjonell serviceleveranse er helt avgjørende, sier Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication, Clarion Hotels.

Også de reisende i Sverige har vist sin begeistring for Clarion Hotel. På listen over Sveriges tjuefem beste hoteller tar Clarion Hotels åtte av plassene. Noen av de hoteller som omtales er blant annet Clarion Collection Hotel Planetstaden i Lund, Clarion Collection Hotel Kompaniet i Nyköping, Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg og Clarion Collection Hotel Tapto i Stockholm.

Advertisement

Internasjonalt

Havanna og Bali mest populær hos KLM

Publisert

| Dato:

I en undersøkelse blant KLMs kunder kommer det frem at flyselskapets mest frekvente reisende drømmer seg bort til forførende Havanna og til kritthvite strender på Bali. Majoriteten svarer også at de helst mellomlander på flyplassen Schipol i Amsterdam.

I forbindelse med at Air France og KLM lanserer Dream Deals, en av årets største priskampanjer, slipper flyselskapet også statistikk om hvilke reisemål deres mest frekvente reisende drømmer om. Blant destinasjonene som oftest blir besøkt finner man storbyer som London og Amsterdam, men om de reisende får drømme seg bort er det Havanna som står høyest på listen.

– Dream Deals er en av våre største priskampanjer i år og tilbyr spesialpriser til over 120 destinasjoner over hele verden frem til 29. august. Uavhengig av om man drømmer om kritthvite strender eller puddersnø, har vi rabatterte priser som vil falle enhver i smak, sier Carina Bergqvist, pressetalskvinne i KLM.

I tillegg til Havanna er andre drømmereisemål Cape Town, Aruba og New York, samt flere sør-amerikanske destinasjoner som Buenos Aires og Rio de Janeiro.

– New York har alltid vært et populært reisemål, men det er gøy å se at flere nykommere er destinasjoner som være reisende ønsker å reise til, sier Bergqvist.

Mer enn en av tre sier at de har reist mer enn fem ganger i løpet av de siste 12 månedene og 64 prosent har planer om å reise til en storby i løpet av de neste fire månedene. En stor majoritet av de reisende svarer også at de helst mellomlander på flyplassen Schipol i Amsterdam.

De ti fremste drømmedestinasjonene for nordmenn er:

  • Havanna, CubaKLM
  • Bali, Indonesia
  • Cape Town, Sør-Afrika
  • Aruba, Karibia
  • New York, USA
  • Rio de Janeiro, Brasil
  • Buenos Aires, Argentina
  • Santiago de Chile, Chile
  • Kilimanjaro, Tanzania
  • Hongkong, Kina
Les mer

Mest lest