På Tripadvisor sin liste «Travellers Choice», som rangerer de tjuefem beste hotellene i Norge, kaprer Clarion Hotel hele åtte av plassene. Noen av hotellene som omtales er Clarion Collection Hotel With i Tromsø, Clarion Collection Hotel Bryggen i Ålesund, Clarion Hotel The Edge i Tromsø, Clarion Collection Hotel Folketeateret i Oslo og Clarion Collection Hotel Havnekontoret i Bergen.

Tripadvisor sin liste «Travellers Choice» er basert på et stort antall evalueringer og meninger fra de reisende når det gjelder service og kvalitet. Travellers Choice betyr at hotellet er topp 1 % av alle hoteller på Tripadvisor. Totalt tar Clarion Hotels imot 35 utmerkelser fra Travellers Choice, 15 innen kategorien «Top-hotel-awards», 15 innen «Best service-awards» og 5 innen «Best bargain-awards».

– Vi kunne ikke fått en bedre start på 2016. Her er beviset på at våre gjester setter pris på det vi gjør. Vårt personlige møte i kombinasjon med en profesjonell serviceleveranse er helt avgjørende, sier Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication, Clarion Hotels.

Også de reisende i Sverige har vist sin begeistring for Clarion Hotel. På listen over Sveriges tjuefem beste hoteller tar Clarion Hotels åtte av plassene. Noen av de hoteller som omtales er blant annet Clarion Collection Hotel Planetstaden i Lund, Clarion Collection Hotel Kompaniet i Nyköping, Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg og Clarion Collection Hotel Tapto i Stockholm.