Connect with us

Danmark

Dansk flyplass forhandlet i åtte år med Ryanair – nå kommer selskapet

Publisert

| Dato:

Ryanair har lagt ut nye ruter fra Stansted kommende vinter og satser blant annet på å fly til Aalborg lufthavn i Danmark.

Foto: Aalborg lufthavn

Den nye ruten mellom den danske byen og London skal etter planen åpnes i oktober og vil gi flyplassen en økning i passasjermengde på rundt 45.000 i året.

Det irske selskapet skal fly tre ganger i uken på denne ruten. Ruten blir i konkurranse med Norwegian som fra før flyr to ganger i uken mellom Aalborg og Gatwick. 

I følge TV2 i Danmark skal Norwegian tilpasse seg konkurransen fra Ryanair ved å øke sine avganger til tre ganger i uken.

TV2 melder at flyplassen har forhandlet i åtte år med Ryanair om å få en slik rute, men kravene fra det irske selskapet om lavere flyplassavgifter er ikke etterkommet fra ledelsen ved flyplassen. Nå starter selskapet allikevel opp ruten og det uten rabattene de har ønsket i følge nettstedet til TV2.

 

Advertisement

Danmark

SAS-fly måtte evakueres etter røyklukt i kabinen

Publisert

| Dato:

Foto: Hans O. Nyborg

Et SAS-fly måtte evakueres like før det skulle reise fra Aalborg Lufthavn i Danmark torsdag kveld. Det var i følge avisen Nordjyske en av passasjerene som hadde gitt beskjed til mannskapet at det luktet røyklukt i kabinen.

Etter undersøkelse rundt i kabinen ble det bestemt at flyet skulle evakueres. Brann- og redningsmannskap ved flyplassen ble etter rutine tilkalt.

Det skal ikke ha vært noen dramatikk i evakueringen skriver en tipser til Hangar.no. Vedkommende som ønsker å være anonym skriver at røyklukten ble sterkere og sterkere fra der han satt i flyet.

Passasjeren ble sendt med ett annet fly til København senere på kvelden.

Flyet av typen CRJ-900 blir operert av CityJet for SAS, og det er kun fire uker sist at et fly av samme typen måtte evakueres på Landvetter flyplass ved Gøteborg.

LES: SAS-FLY EVAKUERT I GØTEBORG

Det ble ikke funnet noen kilde til røyklukten.

 

Vi takker for tipset!

Les mer

Mest lest