Connect with us

Danmark

Dansk nettsted: SAS selger Cimber Air

Publisert

| Dato:

SAS skal være i ferd med å selge datterselskapet Cimber Air AS til det irske selskapet CityJet. Flyselskapet skal være ventet å offentliggjøre salget i løpet av få dager skriver det danske nettstedet Check-in.

CityJet flyr i dag åtte produksjons-fly for SAS, i tillegg til at Cimber fly med 11 fly fra før. Nettstedet skriver at de har fått opplysningene gjennom pålitelige kilder, men skriver også at det spanske selskapet Air Nostrum skal være nevnt som aktuell kjøper av Cimber Air.

SAS har ikke ønsket å kommentere det de kaller rykter overfor nettstedet. SAS kjøpte konkursboet av Cimber Air og har operert datterselskapet siden 2015.

Advertisement

Danmark

Aer Lingus med 1400 fotballfans til København

Publisert

| Dato:

Hans O. Nyborg

Det irske selskapet Aer Lingus skal operere fem flyvninger mellom Irland og Danmark i forbindelse med fotballkampen mellom Danmark og Irland 11. november.

Det irske selskapet har ikke normalt flyvninger til Danmark men har valgt å sette opp fem avganger fra Dublin og fem avganger fra København i dagene rundt kampen.

Totalt er det 1400 flyseter som skal tilbys fra selskapet, i tillegg har det irske selskapet Ryanair også satt opp to ekstra flyvninger til Kastrup i samme periode.

I tillegg flyr også SAS og Norwegian flyvninger mellom Kastrup og Dublin som normalt melder The Idependent.

Les mer

Mest lest