Sist helg raste vinterstormene med store snømengder og mange minusgrader over store deler av det vestlige Tyrkia, selvsagt må de få flyene som kan komme seg avgårde foreta de-iceing. Men metodene til Turkish Airlines kan en vel kanskje vurdere som heller tvilsomme.

SE VIDEO NEDERST I SAKEN

En av passasjerene oppdaget at en bakkeansatt satte en stige opp mot den ene vingen og deretter klatret opp. Så

Foto: UgurP /Twitter

tok han frem det som ser ut som en vanndunk, og forsøkte å helle innholdet ut over vingen. Forsøket kan vel heller sies å være mer underholdning for de ombord enn et godt forsøk på å fjerne is på vingene.

Om flyselskapet i fullt alvor mener dette var en sikker måte og ikke minst en riktig måte å de-ice vingene på står for øyeblikket ubesvart.

I følge Fligradar 24 skal flyet ha tatt av kort tid etter at den bakkeansatte forsøkte seg på den høyteknologiske måten å de-ice flyet på.

Det er litt forvirring rundt hvilken flyplass hendelsen skal ha skjedd på, men mye tyder på at det er på flyplassen i Anatolia.

Sosiale medier koker nå over det mange mener er uansvarlig og brudd på sikkerhet for passasjerer og mannskap. Flyselskapet har så langt ikke ville kommentere hendelsen.