Connect with us

Sverige

Delta Air Lines legger ned ruten til Arlanda neste år

Publisert

| Dato:

Mye tyder på at det amerikanske flyselskapet Delta Air Lines legger ned sin rute mellom New York og Stockholm Arlanda fra kommende sommersesong 2018.

Selskapet startet opp nåværende rute i 2013 med Boeing 757, men har også fløyet ruten med Boeing 767. United Airlines som også flyr mellom New York og Stockholm skal fortsette sin rute neste år med oppstart i mai melder den svenske nettsiden Flygtorget.

Delta Air Lines har sammen med United hatt en tøff konkurranse med Norwegians Dreamlinere, og SAS Airbus A330 som også flyr fra Stockholm til New York.

Delta Air Lines har ikke kommentert hvorvidt de velger å legge ned sin rute til Sverige. Det svenske nettstedet oppgir ingen kilde for at ruten nå legges ned men skriver at det er i henhold til informasjon som tyder på at det ikke blir oppstarte igjen neste sommer for Delta.

Advertisement

Sverige

Nytt gresk flyselskap åpner rute til Stockholm i november

Publisert

| Dato:

Det nye greske flyselskapet Air Mediterranean Airlines lanserte i dag en av sine første internasjonale ruter fra Hellas. Det blir Stockholm Arlanda som selskapet skal fly til.

Ruten starter opp 2. november i år og skal flys med en Boeing 737-400. Det blir fire ukentlige avganger mellom torsdag og søndag.

Passasjerer som reise mellom Athen og Stockholm har økt med 68 prosent de siste fire årene, noe som i følge selskapet gir godt grunnlag for en slik rute. Air Mediterranean Airlines starter opp i morgen fredag og skal fly til London, Jedda, Casablanca, Khartoum, Irak og Stockholm. Alle priser skal ligge på en start på 85 euro inkludert alle avgifter.

Les mer

Mest lest