Dublin International åpnet nå i sommer en helt ny lounge, beregnet for passasjerer som skal fly til USA gjennom US Preclerance-området.

Fram til i år har US Immiration & Custom krevd at passasjerer som har gjennomgått US Preclearance, må oppholde seg i sterile omgivelser uten særlige fasiliteter. Dette har vært det passasjerer som reiser på businessklasse har vært mest misfornøyde med.

Nå har Dublin International fått bygget en ny lounge som er godkjent av amerikanske myndigheter, og så vil gi de reisende med Preclearance bedre omgivelser mens de venter på å gå ombord i flyet.

Den nye loungen har fått navnet 51st&Green og befinner seg i Terminal 2, like ved utganegen som benyttes for fly som skal til USA.

Loungen tilbyr fasiliteter som er på høyde med det businessklasse-passasjerer får når de skal reise til andre destinasjoner. I følge Airport World er det også den loungen som befinner seg nærmest til den aktive rullebanen på noen flyplass verden over.

De reisende kan nyte gratis wi-fi, dusjrom, underholdning i form av TV- og laptoper samt at det er en egen avdeling for passasjerer som reiser med Aer Lingus. Eneste forskjellen på denne og andre lounger er at denne er strengere på hva du får ta med deg inn, og hvem som får oppholde seg der av ansatte og reisende. Alt godkjent under US Custom.