Connect with us

Internasjonalt

easyJet-fly måtte snu før avgang – kabinansatte kranglet

Publisert

| Dato:

Et fly fra easyJet måtte onsdag returnere til terminalen etter at to kabinsatte startet å krangle men flyet var på vei til rullebanen.

Krangelen skal ha blitt utløst på grunn av plasseringen av noen vannflasker i flyets kjøkkenavdeling. Flyet skulle etter planen reise fra Gatwick til Belfast, men ble sterkt forsinket på grunn av episoden ombord.

En av de andre i kabinbesetningen valgte å gi pilotene beskjed om at noe måtte gjøres. Da ble det bestemt at de to som kranglet ikke kunne fortsette flyturen.

Etter at flyet var tilbake ved terminalen ble de to beordret av flyet og nye kolleger måtte ta plassen ombord.

I følge en programleder fra den britiske TV-kanalen Channel 5, som var ombord, var det en noe merkelig opplevelse å oppleve den høylytte krangelen blant de kabinansatte ombord, melder BBC.

 

Advertisement

Internasjonalt

Hundevalp ble dumpet på flyplass – savnet eieren så mye at den døde av sult

Publisert

| Dato:

Illustrasjon

En dyrehistorie har virkelig berørt mange i Colombia etter at det ble kjent gjennom nasjonale medier. For fire uker siden ble en hundevalp dumpet inne i terminalen på flyplassen av et ektepar som skulle ut å reise.

Valpen tiltrakk seg manges oppmerksomhet da den satt og lagde små klynk hele tiden i savn etter eieren sin.

Til tross for at både veterinær og ansatte samt andre passasjerer på flyplassen forsøkte å gi valpen både mat og drikke, skal den i følge avisen Noticas RCN ha blitt så deprimert at den ikke ville ta til seg hverken vått eller tørt.

I følge en lokal veterinær skal valpen til slutt ha død av sult. Den skal ikke ha hatt noen sykdommer eller noe annet som gjorde at den ikke ville ta til seg føde. Hunden skal til slutt ha fått føde intravenøst men da var det for sent og hunden døde kort tid etter.

Nå maner lokale dyrevernforeninger til at folk tenker på hva de skal gjøre med kjæledyr hvis en skal ut på en lengre reise.

Les mer

Mest lest