Connect with us

Norge

Emirates er laksekongen på Gardermoen

Publisert

| Dato:

Flyselskapet Emirates har virkelig blitt den store laksekongen på Oslo Lufthavn. Etter at flyselskapet startet opp sin daglige rute mellom Dubai og Oslo i 2014 har selskapet fraktet 19.000 tonn av den populære fisken.

Det er nettstedet til Dagens Næringsliv som melder dette.

Flyselskapet flyr en Boeing 777-300 syv dager i uken og en Airbus A330F tre dager i uken til og fra Oslo Lufthavn.

Emirates har ofte så mye frakt at det ikke er plass til all laksen på flyene, dermed må fisken sendes med lastebil til Kastrup eller Arlanda for å bli med flyene derfra. Rundt 40-50 tonn med laks er ofte vanlig for flyselskapet å ta med seg fra Gardermoen.

Norge

Widerøe med nye ruter fra Oslo til Rørvik og Namsos

Publisert

| Dato:

Hans O. Nyborg

Widerøe lanserer ruter fra Oslo til både Rørvik og til Namos. I følge Namdalsavisa skal rutene startes opp 4. desember i år.

Næringslivet og private har hatt en stor rolle i å få flyselskapet på banen, og nå kaller politikere det for en historisk dag med direkteruter til disse to destinasjonene.

Det var mandag formiddag at selskapet annonserte de nye rutene som skal flys mandag, onsdag,fredag og lørdag, på formiddagen.

NAMSOS

Ny direkterute Oslo-Namsos/Rørvik mandag, onsdag, fredag og søndag/lørdag. Ny forbedret tidtabell Trondheim – Namsos.

RØRVIK

Ny direkterute Oslo-Namsos/Rørvik mandag, onsdag, fredag og søndag/lørdag. Ny forbedret tidtabell Trondheim – Rørvik. Nytt nattstopp i Rørvik mandag-lørdag.

 

Les mer

Mest lest