Emirates kommer med to nyheter til årets reiselivsmesse ITB i Berlin (Internationale Tourismus-Börse). Det er første gang Emirates viser fram deres trippeldekker Infinite Possibilities-stand på den europeiske messen, og flyselskapet vil i tillegg presentere et splitter nytt Boeing 777 Business Class-sete.

Standen er av den futuristiske sorten, med tre nivåer, klassisk Emirates-design og flere ikoniske elementer som finnes om bord på Emirates’ fly.

– Med mer enn 10.000 besøkende fra 180 land møtes bokstavelig talt verden under ITB Berlin. For Emirates er dette en perfekt mulighet til å vise fram våre produkter og tjenester, og med årets stand ønsker vi å inspirere reiseglade over hele verden, forteller norgessjef i Emirates, Terje Grue.

De ekstra reiseglade vil nok også gledes av å for første gang noensinne se og teste det nye Business Class-setet som kommer til nye fly av typen Boeing 777-300ER fra november 2016 og utover. Det nye setet er designet med komfort som høyeste prioritet, med ergonomisk hodestøtte og nyeste teknologi innen berøringsskjermer. Setet kan også legges helt ned i flat stilling, for en mer behagelig soveposisjon til lengre reiser.

Nytt design gjør også at Business Class-reisende hos Emirates får markedets største TV-skjermer til denne billettklassen, med personlige skjermer på 23 tommer til hvert sete, og egen minibar.

I det som er et av messens største stands vil Emirates under ITB vise fram flyselskapets signaturprodukt: First Class Private Suite, i tillegg til spadusjen gjester på First Class har tilgang til, og deres berømte Onboard Lounge.