Connect with us

Danmark

Første Air India-flyvning på vei til København

Publisert

| Dato:

For kort tid siden tok det første Boeing 787 Dreamliner flyet av fra Delhi i India med kurs for København Kastrup. Der er det ventet at Air India flyet lander ved 18.30 tiden i ettermiddag.

Dermed er Air India i gang med rute både til Stockholm og til København.

Flyselskapet satser på å frakte rundt 40.000 passasjerer på det som står igjen av året 2017 når det gjelder den nye ruten til København melder Times of India.

Ruten skal flys tirsdager, torsdager og lørdager.

Foto: Hangar.no

Advertisement

Danmark

Aalborg Lufthavns beste måned noensinne

Publisert

| Dato:

Aalborg Lufthavn opplevde en 3,5% økning i antall passasjerer i september i år forhold til samme måned i 2016. Dette ble dermed den sterkeste måneden noensinne i flyplassens 79-årige historie.

I tillegg ble det rekord for antall reisende til utlandet på en og samme måned. September viser et god økning i forretningsreiser etter sommeren, men det er også mange passasjerer som tar en ferietur når høsten setter inn. Tallene fra september i år i forhold til i fjor for reisende til utlandet har økt med 44,5%. Det var noe fall i innenriksreiser (-4,3%) og charter, men den formidable økningen på utland gir oppgang likevel.

Den solide økningen skyldes primært de nye rutene til Oslo, London og Antalya. Den økte setekapasiteten på blant annet rutene til Malaga og Mallorca er også med på å trekke opp, samt at ruter til for eksempel Amsterdam har hatt en stabil vekst.

 

Les mer

Mest lest