Fotballaget New England Patriots fra USA skal fly luksuriøst fremover. Klubben har gått til innleie av to brukte Boeing 767 som skal brukes som fly for spillerne på laget.

Patriots er et profesjonelt amerikansk fotball-lag basert i Greater Boston-området, som spiller hjemmekampene sine i Foxborough, Massachusetts på Gillette Stadium. Laget er en del av AFC East-divisjonen av American Football Conference (AFC) i National Football League (NFL) i følge Wikipedia.

De to Boeing 767-flyene er nå sendt avgårde til et firma som skal innrede flyene med bare businesseter og en førsteklasses kabin. Flyene som får sin faste base på flyplassen TF Green i Providence, Rhode Island, er tidligere  American Airlines Boeing 767.

Flyene er innleid fra Dynamic Airlines i USA. Årsaken til at klubben har leid to fly er ett som er hovedflyet, og ett som skal fungere som backupfly i tilfelle det første får tekniske problemer. De amerikanske fotballagene har tidligere chartret fly fra selskap som American Airlines og Delta Airlines, men disse selskapene har som så mange andre sluttet å chartre ut sine fly til denne typen oppdrag. Dermed måtte klubben som trengte flytransport leie fly for hele sesongen.

Klubben flyr til rundt 10 bortekamper i løpet av en sesong.