Connect with us

Internasjonalt

Franske piloter går «all the way» med lavtflyging

Publisert

| Dato:

En video som har gjort stor suksess for 10 år siden på Youtube, har nå fått sin rennesanse i sosiale medier. Filme hadde i utgangspunktet ikke fått så store antallet klikk, men etter at den har blitt spredt i flere medier har filmen nå nærmet seg 300.000 visninger.

I følge personen som har lastet opp videoen viser denne et Boeing KC-135 tankfly som foretar en virkelig «low level pass», eller lavtflyvning over bakken. Videoen skal være tatt opp i et afrikansk land. I følge det vi har klart å lese oss frem til skal pilotene være franske og det skal være i forbindelse med en øvelse.

KC-135 ble bygget på 1950-tallet og mange av flyene, 803 fly, er fortsatt aktive i dag, men utrustet med ny teknologi og nye motorer.

Se videoen her:

 

Video: Youtube

Advertisement

Internasjonalt

Truer med å selge Antonov 124 på auksjon

Publisert

| Dato:

Foto: Wikipedia

Ukrainske myndigheter behandler nå et krav fra selskapet Antonov Design Bureau om å selge en Antonov 124 som tilhører Libyan Air Cargo. Flyet har siden 2010 stått parkert på en flystripe ved Kiev og har fått omfattende service og vedlikehold.

Krigen i Libya har satt en stopper for at selskapet som opererer flyet har hentet dette tilbake. Selskapet skal i tillegg også ha ett slikt fly stående parkert i Tyskland.

Flyprodusenten Antonov har ikke fått oppgjør for vedlikehold og lagring av flyet til tross for gjentatte oppfordringer til operatøren.

Nå har selskapet fått med seg statlige krefter i Ukraina som truer med å auksjonere bort flyet, og selge dette for å dekke utgiftene til Antonov, dersom gjelden ikke blir betalt omgående.

Dette melder i dag  Inshe.TV. 

 

Les mer

Mest lest