Connect with us

Norge

Fyller ekstra drivstoff – forbereder seg på forsinkelser

Publisert

| Dato:

Både SAS, Norwegian og Widerøe forbereder seg på at det vil bli forsinkelser ut over dagen med den varslede stormen på Vestlandet.

Storm Geo har meldt at vinden fort kan komme opp i 50 meter per sekund og at det vil bli full orkan i kastene. Det er ventet at stormen setter inn for fullt tidelig på ettermiddagen.

Verst blir det trolig for flyplassene i Haugesund og i Bergen. Vinden vil dreie mot vest og dette gjør at det blir krevende for flyene å lande melder NRK.

Flyselskapene håper på å kunne gjennomføre samtlige flyvninger som normalt men fyller nå ekstra med drivstoff på flyene for å kunne snu og vende tilbake dersom det ikke går å lande.

Widerøe vil la de passasjerer som ønsker det få bytte flyturen til en annen dag denne helgen om de ønsker dette.

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest