Connect with us

Internasjonalt

Griser kan også fly, i hvertfall i USA!

Publisert

| Dato:

Passasjerene som sjekket inn på en flyvning med Southwest Airlines fra Arizona til Los Angeles for 14 dager sider, gjorde nok sine tanker da det sto en gris i køen til innsjekkingsskranken.

Det skulle vise seg at grisen så absolutt skulle ut å fly. TV-kjendis i USA, Jessie Graff hadde fått godkjent av flyselskapet at hennes kjæledyr som er grisen Sammo Hog skulle få bli med på flyturen.

Grisen som har over 4000 følgere på Instagram, er en slags «førerhund» for Graff, derfor fikk den fly i kabinen. Grisen er kategorisert som «emotional support pig» , en gris som gir støtte og trøst for pasienter som har sykdommer, dårlig helse eller psykiske problemer og hvor et dyr er med å på holde fokuset på positive ting i livet.

Jessie Graff er blitt kjent som en av deltagerne  i TV-serien Super Girl og er deltager i serien American Ninja Warrior på NBC.

Grisen gjorde seg godt bemerket ombord i flyet, noe som bildet fra Robin Foy viser, hun satt i setet ved siden av grisen, melder Metro UK.

 

🎶I am so smart🎵I am so smart🎶 @bayarea_julianas

En video publisert av Sammo Hog (@sammohog)

Advertisement

Internasjonalt

Airbus A330 beskutt på flyplass i Tripoli – satt på bakken i lengre tid

Publisert

| Dato:

Foto: Libyan Airlines

Et Airbus A330-200 fly (5A-LAR) hos flyselskapet Libyan Airlines ble for få dager siden truffet ev en rekke skudd i forbindelse med skyting på flyplassen i Tripoli.

Flyselskapet operer ut fra en av de farligste flyplassen i verden og 17. oktober måtte flyplassen evakueres og stenges i 48 timer mens det foregikk kamper inne og utenfor terminalene.

I følge Ch-aviation har flyselskapet måtte sette Airbus-flyet på bakken for omfattende vedlikehold etter at det har fått en rekk hull i skroget.

I 2016 ble ett Airbus-fly skutt i stykker på flyplassen og i 2014 ble ett helt nytt Airbus A330-fly ødelagt av raketter på samme flyplass.

Les mer

Mest lest