Connect with us

Internasjonalt

Guinness godkjenner verdensrekord for personbil som trakk A380!

Publisert

| Dato:

Guinness rekordbok har endelig godkjent den litt spesielle rekorden som Air France og bilprodusenten Porsche gjennomførte på Paris Charles de Gaulle før helgen.

En Porsche Cayenne ble testet med å trekke etter seg ett av flyselskapets Airbus A380-fly. Dermed blir det godkjent verdensrekord for «tyngste fly trukket av en produsert personbil». Rekorden var omdiskutert men er nå endelig blitt godkjent og havner i den neste utgaven av den berømte boka.

Airbus A350-flyet veier 285 tonn og dermed har den nye rekorden slått den gamle verdensrekorden som var på 115-tonn og var en personbil som trakk en Boeing 747.

Porsche sier i en pressemelding at de er glade for å kunne titulere seg med en verdensrekord for en av sine biler i produksjon.

SE BILDER AV REKORDFORSØKET UNDER VIDEOEN:

 

FOTO: AIR FRANCE

Advertisement

Internasjonalt

Hundevalp ble dumpet på flyplass – savnet eieren så mye at den døde av sult

Publisert

| Dato:

Illustrasjon

En dyrehistorie har virkelig berørt mange i Colombia etter at det ble kjent gjennom nasjonale medier. For fire uker siden ble en hundevalp dumpet inne i terminalen på flyplassen av et ektepar som skulle ut å reise.

Valpen tiltrakk seg manges oppmerksomhet da den satt og lagde små klynk hele tiden i savn etter eieren sin.

Til tross for at både veterinær og ansatte samt andre passasjerer på flyplassen forsøkte å gi valpen både mat og drikke, skal den i følge avisen Noticas RCN ha blitt så deprimert at den ikke ville ta til seg hverken vått eller tørt.

I følge en lokal veterinær skal valpen til slutt ha død av sult. Den skal ikke ha hatt noen sykdommer eller noe annet som gjorde at den ikke ville ta til seg føde. Hunden skal til slutt ha fått føde intravenøst men da var det for sent og hunden døde kort tid etter.

Nå maner lokale dyrevernforeninger til at folk tenker på hva de skal gjøre med kjæledyr hvis en skal ut på en lengre reise.

Les mer

Mest lest