Connect with us

Internasjonalt

Hadde med seg 54 slanger, 25 edderkopper og ni skorpioner på flyet

Publisert

| Dato:

En russisk passasjer som kom med et fly til Minsk i Russland tirsdag hadde med seg over 100 krypdyr og eksotiske dyr i en koffert han hadde hatt ombord i flyets kabin.

Mannen hadde med seg 54 mindre slanger, 25 edderkopper, ni skorpioner og flere firfirsler av ulike sorter. Det var da mannen som ankom med fly fra Wien skulle gå gjennom tollen i Minsk at innholdet i kofferten ble avdekket.

I følge den russiske nyhetstjenesten TASS ble mannen holdt igjen av både tollere og politiet og må forklare seg om hvorfor kofferten inneholdt alle de eksotiske dyrene.

Advertisement

Internasjonalt

Hundevalp ble dumpet på flyplass – savnet eieren så mye at den døde av sult

Publisert

| Dato:

Illustrasjon

En dyrehistorie har virkelig berørt mange i Colombia etter at det ble kjent gjennom nasjonale medier. For fire uker siden ble en hundevalp dumpet inne i terminalen på flyplassen av et ektepar som skulle ut å reise.

Valpen tiltrakk seg manges oppmerksomhet da den satt og lagde små klynk hele tiden i savn etter eieren sin.

Til tross for at både veterinær og ansatte samt andre passasjerer på flyplassen forsøkte å gi valpen både mat og drikke, skal den i følge avisen Noticas RCN ha blitt så deprimert at den ikke ville ta til seg hverken vått eller tørt.

I følge en lokal veterinær skal valpen til slutt ha død av sult. Den skal ikke ha hatt noen sykdommer eller noe annet som gjorde at den ikke ville ta til seg føde. Hunden skal til slutt ha fått føde intravenøst men da var det for sent og hunden døde kort tid etter.

Nå maner lokale dyrevernforeninger til at folk tenker på hva de skal gjøre med kjæledyr hvis en skal ut på en lengre reise.

Les mer

Mest lest