Han blir ny sjef for fjernstyrte flytårn i Bodø

Han blir ny sjef for fjernstyrte flytårn i Bodø
14.04 10:48 2016

Geir Ove Heir er ansatt i stillingen som daglig leder av Avinor Flysikrings tårnsenter i Bodø. Heir kommer fra stillingen som politimester i Salten og leder for hovedredningssentralen i Nord-Norge.

Sammen med teknologileverandører utvikler Avinor neste generasjons tårntjeneste. Med fjernstyrte tårn kan man drive tårntjenesten ved flere lufthavner fra et felles tårnsenter – Remote Tower Centre.

Avinor har nå ansatt Geir Ove Heir (57) i stillingen som daglig leder av tårnsenteret. Heir får dermed en nøkkelrolle i Avinors satsing på fjernstyrte tårn, med hovedansvaret for sikker, effektiv og stabil drift ved enheten. Heir vil etter hvert inngå i ledergruppen i Avinor Flysikring.

Heir har lang erfaring fra politiet, både som lensmann, stabssjef og politimester. Han har også erfaring som tillitsvalgt over flere år og har vært forbundsleder for Norges politilederlag. Heir er født og oppvokst på Stiklestad, Verdal kommune, og har bodd og arbeidet både i Trøndelag og Finnmark før han flyttet til Bodø.

– Jeg har nå bodd over fire år i Bodø, og som aktiv friluftsmenneske har denne landsdelen gitt meg mange gode opplevelser. Jeg trives veldig godt i Bodøregionen, og ser fram til å jobbe med gode kolleger i Avinor med etableringen av tårnsenteret, sier Heir.

Heir tiltrer som daglig leder 1. august.

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.