Connect with us

Norge

Her lander Iron Maiden på norsk jord

Publisert

| Dato:

Litt forsinket kom heavymetall-gruppa Iron Maiden til Oslo mandag med sin innleide turne-jumbo, Ed Force One.

Til stort oppmøte av presse og flyentusiaster landet flyet onsdag ettermiddag. Flyet ble plassert på den gamle terminalen på Oslo Lufthavn hvor bandets medlemmer og mannskapet fikk gå av og inn i ventende busser og limousiner. Deretter ble flyet flyttet over til fraktområdet på Oslo Lufthavn.

Flyet, en Boeing 747-400 er innleid fra Air Atlanta Icelandic på Island. Etter en to timers flytur fra East Midlands-flyplassen i England kom flyet til Oslo hvor gruppa skal ha konsert onsdag. Torsdag formiddag reiser flyet videre til Gøteborg.

IRON2 IRON3

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest