Homofile kabinansatte i Air France krever å få slippe Iran-flyvninger

Homofile kabinansatte i Air France krever å få slippe Iran-flyvninger
12.04 20:22 2016

Forrige uke bestemte Air France at kvinnelige kabinansatte i flyselskapet skal få slippe å fly på ruten mellom Paris og Teheran dersom de ønsker det. Det franske flyselskapet startet opp igjen ruten etter å ha droppet den de siste åtte årene .

På grunn av at iranske myndigheter krever at kvinner går med hodeplagg, har flyselskapet gjort det frivillig for kvinner å jobbe i kabinen under flyvningene.

Nå krever en forening for homofile kabinansatte i Air France at de med en homoseksuell legning også får slippe å fly på disse rutene ettersom Iran diskriminerer personer som er tiltrukket av samme kjønn.

1951 ansatte har så langt underskrevet et opprop om å få godkjennelse fra ledelsen til å innføre frivillig flyvninger også for denne gruppen mennesker.

I følge France 24 sier ledelsen i flyselskapet at dette ikke er et krav som de kommer til å imøtekomme. Selskapet viser til at de allerede flyr til flere land som har restriktive legalisering rundt det med homofili.

LES OGSÅ: KVINNELIGE KABINANSATTE I AIR FRANCE FÅR SLIPPE Å FLY TIL IRAN

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.