Connect with us

Norge

I morgen lander Norwegians 12 Dreamliner i Oslo!

Publisert

| Dato:

Flyselskapet Norwegian fortsetter å utvide sin langdistanseflåte og i natt flyr selskapet hjem nok en Dreamliner.

Det blir den 12 Boeing 787 som hentes hos Boeingfabrikken i Everett i Seattle. De første åtte flyene er av typen Boeing 787-8 mens de som leveres nå er av typen Boeing 787-9.

Selskapet vil ikke motta flere 8-versjoner men satse på 9-versjonen som et bedre valg med større bruksområde enn lilleboren.

Flyselskapet mottok sin første Dreamliner i 2013. I 2015 valgte selskapet å bestille 19 ekstra Boeing 787-9 med opsjon på ytterligere 10 fly.

 

Foto: Norwegian

Advertisement

Norge

Widerøe med nye ruter fra Oslo til Rørvik og Namsos

Publisert

| Dato:

Hans O. Nyborg

Widerøe lanserer ruter fra Oslo til både Rørvik og til Namos. I følge Namdalsavisa skal rutene startes opp 4. desember i år.

Næringslivet og private har hatt en stor rolle i å få flyselskapet på banen, og nå kaller politikere det for en historisk dag med direkteruter til disse to destinasjonene.

Det var mandag formiddag at selskapet annonserte de nye rutene som skal flys mandag, onsdag,fredag og lørdag, på formiddagen.

NAMSOS

Ny direkterute Oslo-Namsos/Rørvik mandag, onsdag, fredag og søndag/lørdag. Ny forbedret tidtabell Trondheim – Namsos.

RØRVIK

Ny direkterute Oslo-Namsos/Rørvik mandag, onsdag, fredag og søndag/lørdag. Ny forbedret tidtabell Trondheim – Rørvik. Nytt nattstopp i Rørvik mandag-lørdag.

 

Les mer

Mest lest