Connect with us

Norge

Icelandair med 767 til Oslo fra 2017

Publisert

| Dato:

Flyselskapet Icelandair vil fly med Boeing 767 også på ruten mellom Reykjavik og Oslo fra kommende sommersesong 2017. I dag flys ruten med Boeing 757.

I følge selskapets oppjusterte sommerprogram ligger Oslo-ruten inne med Boeing 767 flere dager i uken, i perioden 2. mai til 30. september 2017.

I gjennomsnittet vil selskapet fly denne flytypen mellom 3 – 5 dager i uken i perioden til og fra Oslo. I følge Routes Online starter det i mai med 767 på torsdager og lørdager samt tirsdager i perioden mellom 2 og 9. mai.

Fra 23. til 30. mai vil mandag, onsdag og søndag bli aktuell for 767, mens det i juni og juli frem til september blir på mandager, onsdager og torsdager.

 

Foto: Hangar.no

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest