Connect with us

Danmark

Icelandair vil fly 767 til Stockholm og København i vinter

Publisert

| Dato:

Icelandair har lansert sitt program for vintersesongen 2016 og 2017 og denne viser at flyselskapet nå setter inn Boeing 767 på Skandinaviske ruter.

Fra 12. november vil ruten mellom Reykjavik og København få daglig flyvninger med Boeing 767 fram til 4. mai 2017. Det er fra februar at fyvningene blir daglig til Kastrup, ellers går ruten med Boeing 757.

Reykjavik til Stockholm Arlanda blir også fløyet med Boeing 767, men detter er først fra 17. februar 2017. Flyvningene med 767 vil gå på tirsdager, torsdager og lørdager.

Selskapet vil også operere Reykjavik til Seattle med Boeing 767 fra februar neste år. Amsterdam, New York, Munchen og Boston blir også operert med Boeing 767 denne vintersesongen, melder Routes Online.

For Oslo Gardermoens del har selskapet valgt å opprettholde dagens flytype, Boeing 757. I vinter fly selskapet to ganger mellom Island og Norge på søndager fra 30. oktober og fram til mai neste år.

Advertisement

Danmark

Aalborg Lufthavns beste måned noensinne

Publisert

| Dato:

Aalborg Lufthavn opplevde en 3,5% økning i antall passasjerer i september i år forhold til samme måned i 2016. Dette ble dermed den sterkeste måneden noensinne i flyplassens 79-årige historie.

I tillegg ble det rekord for antall reisende til utlandet på en og samme måned. September viser et god økning i forretningsreiser etter sommeren, men det er også mange passasjerer som tar en ferietur når høsten setter inn. Tallene fra september i år i forhold til i fjor for reisende til utlandet har økt med 44,5%. Det var noe fall i innenriksreiser (-4,3%) og charter, men den formidable økningen på utland gir oppgang likevel.

Den solide økningen skyldes primært de nye rutene til Oslo, London og Antalya. Den økte setekapasiteten på blant annet rutene til Malaga og Mallorca er også med på å trekke opp, samt at ruter til for eksempel Amsterdam har hatt en stabil vekst.

 

Les mer

Mest lest