Connect with us

Internasjonalt

India: Kjørte flyet av rullebanen og ble sittende fast i gjørme

Publisert

| Dato:

Pilotene på et Boeing 737-800 fly fra det indiske selskapet SpiceJet klarte ikke å stanse flyet på den glatte rullebanen på flyplassen i Mumbai i går ettermiddag.

Kraftig regn i området hadde skapt såpeglatte rullebaner og etter at flyet havnet utenfor banen kjørte det seg fast i gjørmen på utsiden av rullebanen.

Alle 183 ombord ble evakuert ut av flyet som kom fra Varansi. Rullebanen måtte stenges og det medførte en lang rekke med forsinkelser på andre fly.

56 fly måtte omdirigeres på grunn av uvær, regn og torden i området. Onsdag morgen ble det satt i gang arbeide for å få Boeing-maskinen opp av gjørmehullet det sto fast i.

Foto: Twitter

Advertisement

Internasjonalt

Truer med å selge Antonov 124 på auksjon

Publisert

| Dato:

Foto: Wikipedia

Ukrainske myndigheter behandler nå et krav fra selskapet Antonov Design Bureau om å selge en Antonov 124 som tilhører Libyan Air Cargo. Flyet har siden 2010 stått parkert på en flystripe ved Kiev og har fått omfattende service og vedlikehold.

Krigen i Libya har satt en stopper for at selskapet som opererer flyet har hentet dette tilbake. Selskapet skal i tillegg også ha ett slikt fly stående parkert i Tyskland.

Flyprodusenten Antonov har ikke fått oppgjør for vedlikehold og lagring av flyet til tross for gjentatte oppfordringer til operatøren.

Nå har selskapet fått med seg statlige krefter i Ukraina som truer med å auksjonere bort flyet, og selge dette for å dekke utgiftene til Antonov, dersom gjelden ikke blir betalt omgående.

Dette melder i dag  Inshe.TV. 

 

Les mer

Mest lest