Ingen avklaring på årsaken til Flydubai-styrten enda

Ingen avklaring på årsaken til Flydubai-styrten enda
27.03 16:29 2016

Havarikommisjonen i Emiratene og russiske etterforskere har ingen avklaring på hva som var årsaken til flystyrten med et fly fra Flydubai 19. mars i år.

Etterforskere har undersøkt taleregistratoren fra Boeing 737-800-flyet men så langt er det ikke noe som peker seg ut som årsaken. De neste dagene skal flyets dataregistrator FDR undersøkes nærmere med tanke på feil på flyet eller hvorvidt pilotene utførte kommandoer som var fatale for flyets landing.

Myndigheten i Dubai er sterkt kritiske til at russiske etterforskere har lekket ut informasjon om hva som blir sagt på flyets taleregistrator og mener det er respektløst overfor de etterlatte at medier har skrevet dette i detaljer.

I følge Emirates 247 skal bade taleregistratoren og flyets dataregistrator inneholde svært god lyd og data fra flyet slik at det bør være mulig å finne ut hva som var årsaken til at flyet styrtet.

 

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.