Connect with us

Sverige

Ingen utsikt til løsning på SAS-streik

Publisert

| Dato:

Rundt 230 flyavganger fra svenske flyplasser blir i dag innstilt mens piloter i SAS streiker i Sverige. Det var fredag at forhandlingen mellom ledelsen i SAS og pilotforeningen strandet og streiken ble et faktum.

Det er mandag ingen tegn til at partene vil møtes med det første. Ledelsen sier at pilotene var urokkelige i sine krav, dermed var det ikke mer å snakke om.

27.000 passasjerer blir rammet mandag av at SAS må innstille fly melder SVT. Pilotene streiker fordi de krever høyere lønn og tryggere og mer forutsigbare ansettelsesvilkår

 

Advertisement

Sverige

Nytt gresk flyselskap åpner rute til Stockholm i november

Publisert

| Dato:

Det nye greske flyselskapet Air Mediterranean Airlines lanserte i dag en av sine første internasjonale ruter fra Hellas. Det blir Stockholm Arlanda som selskapet skal fly til.

Ruten starter opp 2. november i år og skal flys med en Boeing 737-400. Det blir fire ukentlige avganger mellom torsdag og søndag.

Passasjerer som reise mellom Athen og Stockholm har økt med 68 prosent de siste fire årene, noe som i følge selskapet gir godt grunnlag for en slik rute. Air Mediterranean Airlines starter opp i morgen fredag og skal fly til London, Jedda, Casablanca, Khartoum, Irak og Stockholm. Alle priser skal ligge på en start på 85 euro inkludert alle avgifter.

Les mer

Mest lest