Connect with us

Norge

Ingen Wi-Fi løsning på Norwegians Boeing 787-9

Publisert

| Dato:

Flyselskapet Norwegian reverserer nå tilbudet om Wi-Fi på sine nye Boeing 787-9 Dreamlinere og kutter ut løsningen fra Panasonic.

Dagens 787-8 flåte har Panasonic eXConnect installert men dette systemet ønsker selskapet ikke å fortsette med.

I følge Runaway Girl Network News var det Thomas Ramdahl, Chief Commercial Officer i Norwegian som bekreftet overfor nettstedet i 2015 at selskapet ville montere på Wi-Fi systemet også på 9-versjonene.

Nå har RGN fått kjennskap til at dette ikke blir gjennomført allikevel. Ingen av de Boeing 787-9 som blir levert til Norwegian i 2016 vil ha montert på sender og mottaker som gjør at passasjerene kan benytte trådløst Internett ombord.

Norwegian bekrefter overfor nettstedet at de leter etter andre løsninger som er bedre og mer svarer til selskapets forventninger. Først når dette kommer på markedet vil selskapet tilby løsningene for sine passasjerer.

I dag er det kun Panasonic som leverer Wi-Fi-løsninger til Boeings Dreamlinere basert på Inmarsat L-båndet.

 

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest