Connect with us

Internasjonalt

Internett: Kabinansatt publiserte dørkoder til cockpit på Uniteds fly ved et uhell

Publisert

| Dato:

En kabinansatt i flyselskapet United Airlines publiserte  ved et uhell en rekke sikkerhetskoder på Internett, kodene er for å kunne få tilgang inn til cockpiten i United Airlines fly.

Foto: Hangar.no

I følge avisen The Wall Street Journal skal den ansatte ikke ha skjønt at kodene som ble lagt ut på nettet kunne sees av alle, ikke bare kollegaen som de var ment for.

Flyselskapet sier at de tar saken svært alvorlig men beroliger publikum med at selskapet har prosedyrer som gjør at pilotene også må visuelt sjekke hvem som vil inn før de åpner døren fra sin side. United Airlines skriver derfor i en pressemelding at det ikke holder bare å kunne bruke kodene som nå er gjort kjent.

Flyselskapet har satt i gang arbeidet med å endre kodene på samtlige av sine fly.

Alle ansatte har også fått et eget notat hvor det blir bedt om at de tar forehåndsregler og sjekker ekstra nøye når noen vil inn i cockpiten.

Advertisement

Internasjonalt

Hundevalp ble dumpet på flyplass – savnet eieren så mye at den døde av sult

Publisert

| Dato:

Illustrasjon

En dyrehistorie har virkelig berørt mange i Colombia etter at det ble kjent gjennom nasjonale medier. For fire uker siden ble en hundevalp dumpet inne i terminalen på flyplassen av et ektepar som skulle ut å reise.

Valpen tiltrakk seg manges oppmerksomhet da den satt og lagde små klynk hele tiden i savn etter eieren sin.

Til tross for at både veterinær og ansatte samt andre passasjerer på flyplassen forsøkte å gi valpen både mat og drikke, skal den i følge avisen Noticas RCN ha blitt så deprimert at den ikke ville ta til seg hverken vått eller tørt.

I følge en lokal veterinær skal valpen til slutt ha død av sult. Den skal ikke ha hatt noen sykdommer eller noe annet som gjorde at den ikke ville ta til seg føde. Hunden skal til slutt ha fått føde intravenøst men da var det for sent og hunden døde kort tid etter.

Nå maner lokale dyrevernforeninger til at folk tenker på hva de skal gjøre med kjæledyr hvis en skal ut på en lengre reise.

Les mer

Mest lest