Iphone tok fyr under flytur til Hawaii

Iphone tok fyr under flytur til Hawaii
20.03 09:12 2016

Anna Crail slappet av med å se en film på sin nye Iphone 6 under en flytur mellom Washington og Honolulu lørdag, plutselig tok det full fyr i telefonen.

Flyet fra Alaskan Airlines var fortsatt 90 minutter unna Honolulu da svart røyk og flammer sto opp fra telefonen til Crail. I samme øyeblikk telefonen tok fyr mistet hun den så den falt under seteraden, det skapte et øyeblikks panikk for hennes medpassasjerer og passasjerer i seteradene rundt henne.

Etter kort tid klarte en av de kabinansatte å få tak i et brannslukningsapparat og fikk slukket brannen i telefonen, melder The Daily Mail.

Flyet hadde 163 passasjerer ombord.

Hendelsen skal nå etterforskes av FAA og NTSB i USA. Flyselskapet sier de har mannskap som er trent opp til å kunne ta seg av eventuell branner ombord i flyene, en talskvinne for selskapet sier at det ikke vil føre til at Iphone eller telefoner blir forbudt på fly slik enkelte medier har hevdet.

 

 

 

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.