Connect with us

Norge

Kan du hjelpe Steffen? Hvilket flyselskap kommer setene fra?

Publisert

| Dato:

Det å kjøpe flyrelaterte objekter er noe mange entusiaster gjør, men noen tar den også helt ut med å kjøpe selve flysetene fra en kabin.

Vi har mottatt en e-post fra en samler som nå har gått til innkjøp av flyseter men trenger hjelp å finne ut hvor setene kommer fra.

-Setene er to på rekke, og har muligens vært tre seter en gang. De har et trekk i blått skinn som er laget i år 2000. Jeg har lett etter noe merke eller noe som kan gi hint om flyselskap eller type, uten å finne noe. Det er askebeger i armlenene, ingen uttak for hodetelefoner. Setene har vært en tur i Haugesund, hvor de ble kjøpt inn som rekvisitt til Haugesund teater. Han jeg kjøpte setene av mener de kan være fra et SAS-fly, sier Steffen Sundt, som nå ønsker å få hjelp fra våre lesere.

Vi sender oppfordringen videre og tror på at noen av våre lesere kan identifisere hvor setene kommer fra. Ta kontakt med oss i Hangar.no på post@hangar.no eller Facebook så skal vi videreformidle informasjonen til Steffen.

IMG_20160203_100638 (002)Screenshot_2016-02-03-09-46-53

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest