Connect with us

Norge

Kansellerte Widerøe-avganger ga fullere FlyViking-fly

Publisert

| Dato:

Widerøes over 300 kanselleringer i juli rammet mange passasjerer, og nå mener konkurrenten FlyViking at de tjente godt på disse kanselleringene.

FlyViking forsøkte også å assistere Widerøe tidligere i juli, men fikk nei (les mer her). Administrerende direktør i FlyViking, Stein Terje Dahl sier til iTromsø at de er godt fornøyd med regulariteten etter oppstarten, og at det er gledelig at kunder ser på selskapet som et alternativ til Widerøe. FlyViking hadde en regularitet på over 90% de siste tre månedene, og på hele 98,5% i mai måned.

«Det er mange passasjerer som har blitt berørt og flere som har brukt oss som et alternativ. Det har vært målet vårt siden oppstarten at folk skal se på oss som et reelt alternativ til det eksisterende tilbudet», sier Dahl.

 

Foto: Twitter/FlyViking

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest