Connect with us

Norge

KLM ser på rute fra Haugesund

Publisert

| Dato:

Det nederlandske flyselskapet KLM ser nå på muligheter for å starte opp en direkterute mellom Haugesund og Amsterdam.

Flyselskapets visekonsernsjef, Pieter Elbers sier til Haugesunds Avis at de tror det kan bli aktuelt med flyvninger to ganger om dagen. For flyplassjef Tore Lillenes på flyplassen ved Haugesund er det stor tro på at KLM-ruten kommer.

KLM ønsker å hente over mer direktesendte passasjerer framfor å måtte henvise reisende via Oslo eller København. Det er offshorevirksomheten og næringslivet i og rundt Haugesund som er av interesse for KLM og for en rute til Amsterdam.

Flyselskapet ser gode muligheter for å kunne trekke reisende videre ut i verden fra sin hovedbase i Nederland.

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest