Connect with us

Norge

Kongsteien forlater Widerøe

Publisert

| Dato:

Richard Kongsteien har takket ja til stillingen som Konserndirektør for Kommunikasjon og Samfunnskontakt i ISS konsernet, og forlater stillingen som Kommunikasjonsdirektør i Widerøe 1.april.

Silje Brandvoll er ansatt som ny Direktør for Kommunikasjon og Samfunnskontakt. Hun kommer fra stillingen som Informasjonssjef i Widerøe som hun har innehatt de siste fem årene. Silje har tidligere vært direktør i NordNorsk Reiseliv samt jobbet en rekke år med Internasjonal Markedsføring og Kommunikasjon i RAISE gruppen. Silje har en Msc i Marketing fra University of Surrey samt en Bsc i Markedsføring og Internasjonalisering fra BI.

Catharina Solli er ansatt som ny Informasjonssjef i Widerøe. Catharina kommer fra stillingen som Online Content Manager og tidligere Informasjonsrådgiver i Widerøe. Hun har lang erfaring fra PR og kommunikasjon og kom til Widerøe fra Gambit Hill & Knowlton. Hun har en BA i Mass Communication fra University of Utah og har jobbet med kommunikasjon siden 1998.

-Jeg ønsker å takke Richard for en formidabel innsats over 11 år i Widerøe, jeg er samtidig svært tilfreds med at vi beholder kontinuiteten i informasjonsavdelingen i Widerøe. Vi har med dette sikret oss både fagkompetanse innen kommunikasjonsfaget samt betydelig bransjekunnskap og erfaring med Silje og Catharina på laget. Dette er en spennende tid for Widerøe. Vi har allerede doblet antall medarbeidere i 2016 etter overtakelsen SAS Ground Handling. På tross av en kraftig økning i avgifter og redusert etterspørsel fra olje- og offshore sektoren ser vi etter nye muligheter for lønnsom ekspansjon og utvikling i hele Widerøe familien, sier Administrerende Direktør i Widerøe Stein Nilsen.

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest