Connect with us

Norge

Koreansk flyselskap skal fly charter til Oslo i sommer

Publisert

| Dato:

Det koreanske flyselskapet Korean Air skal fly charterflyvninger mellom Seoul og Oslo denne sommeren.

Flyselskapet skal på vegne av Hanjin Travel Service i Korea fly turister til og fra Norge. Selskapet skal operere en Airbus A330-200, og reiseselskapet vil frakte 215 passasjerer per tur.

Det er lagt opp til at Korean Air skal fly syv ganger i perioden 24. juni til 5. august i år. Flyvningene foregår på fredager med ankomst Oslo Lufthavn 18.20.

Eneste unntaket er 5. august hvor selskapets fly kommer fra en annen destinasjon og ankommer for å hente de siste turistene hjem, da lander flyet 17.30.

Hanjin Travel er heleid av Korean Air. Korean Air startet de første charterflyvningene mellom Korea og Norge i 2013. Siden dette har selskapet gjentatt suksessen som stadig trekker til seg flere og flere turister fra Korea.

 

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest