Connect with us

Internasjonalt

Lanserer nye ruter til Kina

Publisert

| Dato:

Emirates lanserer nye daglige ruter mot de kinesiske byene Yinchuan og Zhengzhou fra Dubai, to av de raskest voksende byene i Kina. Det betyr at Emirates nå flyr til fem destinasjoner på kinesisk fastland, inkludert Beijing, Shanghai og Guangzhou, i tillegg til de to nyeste byene.

Norgessjef i Emirates, Terje Grue, er fornøyd med at selskapet styrker tilbudet sitt mot Østen og Kina:

– De nye rutene vil tilby innbyggerne i begge byene og områdene rundt en rask og behagelig måte å reise mot Midtøsten, Afrika og Europa via Dubai. Vi er sikre på at dette vil både styrke forretningsdrift og turisme i de delene av Kina hvor byene ligger, sier Grue.

Hovedflyplassen til Emirates i Dubai har en god beliggenhet for reiser mellom Kina og Europa. Dubai er også den største import- og eksportbyen i Midtøsten, og de nye rutene vil styrke Emirates’ fraktmuligheter mot Kina ytterligere.

Advertisement

Internasjonalt

Truer med å selge Antonov 124 på auksjon

Publisert

| Dato:

Foto: Wikipedia

Ukrainske myndigheter behandler nå et krav fra selskapet Antonov Design Bureau om å selge en Antonov 124 som tilhører Libyan Air Cargo. Flyet har siden 2010 stått parkert på en flystripe ved Kiev og har fått omfattende service og vedlikehold.

Krigen i Libya har satt en stopper for at selskapet som opererer flyet har hentet dette tilbake. Selskapet skal i tillegg også ha ett slikt fly stående parkert i Tyskland.

Flyprodusenten Antonov har ikke fått oppgjør for vedlikehold og lagring av flyet til tross for gjentatte oppfordringer til operatøren.

Nå har selskapet fått med seg statlige krefter i Ukraina som truer med å auksjonere bort flyet, og selge dette for å dekke utgiftene til Antonov, dersom gjelden ikke blir betalt omgående.

Dette melder i dag  Inshe.TV. 

 

Les mer

Mest lest