Det tyske flyselskapet Lufthansa har store forventninger til sin nye Norges-rute med oppstart i november. Flyselskapet som i år feirer 50 årsjubileum for oppstart av ruter til Norge skal satse på Tromsø som vinterdestinasjon.

Fra 26. november i år vil selskapet fly på lørdager mellom Frankfurt og Tromsø med Airbus A319. LH870 som er rutenummeret vil ankomme Tromsø ved 13.15 tiden og fly tilbake 14.10.

Lufthansa Airbus A319 (Foto: Hangar.no)

Lufthansa Airbus A319 (Foto: Hangar.no)

Selskapet vil operere ruten fram til sommersesongen starte opp 25. mars 2017. Håpet for selskapet er å tiltrekke seg tyske turister som etterspør vinterdestinasjoner nord i Europa. Alpinanlegg og turistattraksjoner med vintertema får en ypperlig sjanse for å få innpass i det tyske markedet, og å tiltrekke seg turister til Tromsø og regionen også på vinterstid heter det i en pressemelding fra flyselskapet.

Setter også Nord-Finland på kartet

I desember i år vil selskapet også starte opp rute mellom Frankfurt og Ivalo i Nord-Finland. Dette blir selskapets andre destinasjon fra Tyskland til de nordlige områdene av Finland.

Flyselskapet hevder seg å være det eneste vesteuropeiske selskapet som da vil operere tre destinasjoner så langt nord i Skandinavia.

 

Foto: Hangar.no