Connect with us

Norge

Må betale Norwegian nesten 100.000 i erstatting for flyfyll

Publisert

| Dato:

En passasjer i 50 årene er i Asker og Bærum tingrett dømt til å betale flyselskapet Norwegian erstatting på nesten 100.00 kroner. Årsaken; mannen var full og lagde bråk som igjen fikk pilotene til å mellomlande i Polen.

Flyet skulle fra Gardermoen til Bangkok i Thailand. Underveis ble mannen som nå er dømt både voldelig og lagde mye bråk ombord i flyet. Det var først over Ukraina at pilotene i flyet hadde fått mer enn nok, de satte kursen mot Warszawa.

Der ble mannen hentet ut av politiet før flyet fortsatte til Thailand.

Nå er mannen dømt til å betale Norwegian  95.978 kroner , avtjene 21 dager i fengsel og betale 2000 kroner i saksomkostninger. Mannen har sagt seg skyldig i det han er dømt for, men sier også at han var så full at han ikke husker noe fra flyturen melder Dagens Næringsliv. 

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest