Connect with us

Norge

Marianne (33) skal reise jorda rundt på oppdrag fra KLM

Publisert

| Dato:

Marianne Bergseth (33) fra Norge har blitt ansatt av KLM til å være jorden-rundt-reporter i 90 dager for flyselskapet. Marianne har blitt valgt ut blant en rekke søkere til å vise KLMs følgere på sosiale medier hva som skjer rundt i verden gjennom selskapets egen kampanje.

I slutten av denne måneden skal Marianne, samt en reporter fra Sverige og Danmark reise fra Amsterdam og planen er at de skal besøke omtrent 12 land på 12 uker. Gjennom reisen skal de publisere nyheter via KLMs Facebook-side, Instagram-konto og hjemmeside, og de skal skrive et nyhetsbrev fra reisen.

Markedssjef for Air France og KLM i norden, Emmelie Johansson er svært fornøyd med interessen rundt kampanjen, og forteller at over 2000 søkere i norden var interessert i å bli reise-reportere.

Advertisement

Norge

Roald slutter i SAS – begynner i Altor

Publisert

| Dato:

Eivind Roald og Rickard Gustafsjon i SAS - Foto: SAS

Nok en profilert SAS-topp gir seg i selskapet, Eivind Roald slutter i jobben som kommersiell direktør.  Roald kom til SAS i 2012 som markedsdirektør og har vært en profilert skikkelse i selskapet de siste årene.

Direktør i selskapet, Rickard Gustafson sier i en kommentar til E24 at han beklager at Roald har valgt å gi seg i SAS.

Den kommersielle direktøren skal nå over i det private equity-selskapet Altor hvor han skal jobbe som industrirådgiver. Roald forlater SAS allerede 1. desember melder E24.

 

 

Les mer

Mest lest